Estetsko zobozdravstvo

Uživajte življenje s čudovitim nasmehom.

PRIZNANE BLAGOVNE ZNAMKE,
KI POSKRBIJO ZA VAŠ NASMEH.

Pri podjetju Dentago smo se že na začetku poslovanja zavestno odločili da bomo našim kupcem zagotavljali samo najboljše in svetovno priznane izdelke. Zavedamo se da je ustna higiena bistvenega pomena za naše zdravje in našo identiteto. Zato boste pri nas našli samo izdelke premium kvalitete, ki so plod večletnih raziskav in testiranj. Spoznajte jih.
“Inovativnost in vrhunska kvaliteta v enem”

Edelweiss dentistry GmbH je dentalni »think tank« s sedežem in proizvodnjo v Avstriji, ki konceptualizira in proizvaja inovativne sistematične rešitve skupaj s partnerji iz dentalne industrije.

Njihov vodilni produkt so Direktne kompozitne prevleke z naravnim konceptom slojevanja. S pravilnim razumevanjem notranje strukture naravnega zoba in osnov optičnih lastnosti omogočajo razvoj neprekosljive estetike z uporabo preprostih in nadzorovanih kliničnih postopkov.

Podjetje Edelweiss-dentistry je mlado podjetje z izkušenimi specialisti na čelu, ki so produkt zasnovali in ga izpopolnjevali še pred samo ustanovitvijo podjetja. Svoje produkte trži izključno preko ekskluzivnega zastopništva. Ponosni zastopniki za slovenski trg smo postali januarja 2017.

PREVLEKE

Prefabricirane, lasersko obdelane prevleke iz nano-hibridnega kompozita.

OCCLUSIONVD

Prefabricirane, lasersko obdelane okluzijske prevleke iz nanohibridnega kompozita.

KOMPOZIT

Nano-hibridni kompozit z visoko gostoto.

STARTER SETI

Vse, kar potrebujete za začetek.

»Naj vaši pacienti uživajo življenje z čudovitim nasmehom.
Hvaležni vam bodo.«

Strokovno svetovanje

Želite preveriti ali lahko naši izdelki pomagajo do lepega nasmeha tudi vam ali vašim pacientom?

Naročite se na brezplačni obisk, kjer vas bo naš svetovalec seznanil z najnovejšimi trendi in njihovimi prednostmi.

STROKOVNJAKI PRIPOROČAJO

Vsi izdelki ki jih zastopamo v podjetju DENTAGO so zaradi izjemne kakovosti in napredne tehnologije, vedno pogostejše prvo priporočilo priznanih strokovnjakov (ortodonti, zdravniki, zobozdravniki…). Visoko kakovost izdelkov potrjuje tudi veliko število mednarodno priznanih certifikatov.
Prva izbira profesionalnih uporabnikov.
Kontakt