Okolje in kakovost

ZA ljudi. ZA naravo. ZA trajnostno poslovanje.

Ne čakamo na boljši jutri. Pozitivne učinke, ustvarjamo že danes.

Tajnostni razvoj je ena temeljnih vrednot našega delovanja. Pri izbiri dobaviteljev posebno skrb namenjamo temu, da so izdelki certificirani v skladu z najnovejšimi ekološkimi smernicami in niso testirani na živalih.

Za izzive naših strank vedno iščemo inovativne rešitve in nove tehnologije, s katerimi skušamo optimizirati stroške in izboljšati učinkovitost zdravljenja.  Strategija poslovanja temelji na odgovornosti do soljudi ter do naravnega in ekonomskega okolja.

Naravno. Estetsko. Učinkovito.

Pri podjetju Dentago se ponašamo z naravnim pristopom pri izbiri materialov. Naši produkti predstavljajo najboljše približke naravnim strukturam in sovpadajo s filozofijo maksimalnega estetskega in biološkega učinka.
  • Prva izbira profesionalnih uporabnikov.
  • Prva izbira profesionalnih uporabnikov.
Kontakt
VSAK NAŠ IZDELEK MORA BITI »DOKAZANO ODLIČEN«!

Pri našem delu nas vodita skrb za kakovost na vseh nivojih poslovanja ter zavezanost najvišjim strokovnim in etičnim standardom. Visoko-kakovostne storitve temeljijo na našem strokovnem znanju ki ga nenehno nadgrajujemo, usposobljenih in motiviranih zaposlenih, dolgoletnih izkušnjah in odličnem poznavanju trga.

Upoštevamo načela dobre distribucijske prakse, sledimo razvoju in skrbno preverjamo študije uporabe izdelkov. S tem zagotavljamo, da našim kupcem in končnim uporabnikom predamo izključno preverjene, kakovostne in varne izdelke, ki imajo skupni imenovalec: »kakovost brez kompromisov«.

Kako skrbimo za kakovost?

Kontrola dobaviteljev

Skrbna izbira uveljavljenih dobaviteljev.

Naravni pristopi

Sledimo naravnim pristopom pri izbiri materialov.

Izhodna kontrola

Pred odpremo zagotavljamo stoodstotno kontrolo izdelkov.

Mednarodni standardi

Izdelki izpolnjujejo najvišje mednarodne standarde.