zobozdravniški stoli

AVTOKLAV

EXSS

UPSS

radiologija

ZOBOZDRAVNIŠKI STOLI
"LESS IS MORE"

ELEGANTNI IN KAKOVOSTNI

S sedežem v Italiji, natančneje v Bergamu, je podjetje Simple & Smart ustvarilo nov koncept zobozdravniškega stola z namenom, da bi ponudil na trgu nekaj novega. S preučevanjem študij so ugotovili, da zobozdravnik pri svojem delu potrebuje funkcionalen, zanesljiv in udoben, a hkrati tudi cenovno ugoden stol. Ponujajo širok izbor instrumentov, dodatkov in barv stola po vaši želji.

MANJ ELEKTRONIKE

Zobozdravniški stoli Simple&Smart predstavljajo ideal za svoje stranke s svojim delovanjem. So aparati, kateri zagotavljajo najvišje standarde udobja in varnosti v vsaki ambulanti. Hkrati nudijo najboljše in najhitrejše možnosti za celoten potek dela.

Narejeni iz trpežnih, kakovostnih in udobnih materialov ponujajo pacientu odlično počutje na stolu. Zobozdravniku ter asistentu pa ergonomsko delo in enostaven dostop do pacienta na zobozdravniškem stolu ali stolu za asistenta.

V spodnje predstavljenem videoposnetku si lahko ogledate kratko predstavitev zobozdravniškega stola SIMPLE&SMART.

sterilizacija z s&S aVTOKLAVOM
"LESS IS MORE"

PREPROSTO IN UČINKOVITO

Avtoklavi Simple&Smart, razreda “B” so opremljeni z lahko dostopnim sistemom za natovarjanje/iztovarjanje vode, kar olajša čiščenje rezervoarjev in najboljši nadzor za nivo vode. Ponuja samodejni sistem odpiranja vrat  tudi v primeru izpada električne energije.
 

S&S Avtoklav uporablja t.i. “DROP” ( Direktno Reverzno Osmozno Čiščenje) sistem. Je najbolj inovativen, okolju prijazen in ekonomičen sistem za proizvodnjo demineralizirane vode na trgu. “DROP” sistem proizvede pribljižno 500 litrov demineralizirane vode in je opremljen s kompletom prečiščevalnih filtrov.

Na voljo v dveh velikostih: 18L/23L

ZUNANJI SESALNI SISTEM
"LESS IS MORE"

"EXSS"

Zunanji sesalni sistem / EXSS naprava zmanjšuje kontaminacijo med zobozdravstvenimi posegi. Njegova trdna struktura in gladko gibanje premikajoče se roke omogočajo izdelku učinkovitost, zanesljivost in enostavno uporabo. Predstavljamo nekaj značilnosti aparata EXSS:
-HEPA filter 14 razreda, najbolj učinkovit zaustavljajoč filter s kar 99,995% učinkovitostjo
-Filter za prah, kateri zaustavi večje delce kot sta prah in pesek
-Natančna filtracija zraka/vode: zagotavlja, da notranjost stroja ostane vedno suha
-Medicinska žarnica UV razreda C, katera ubija viruse in bakterije v filtru
-Izjemno močan sesalni motor z 10 stopnjami nastavljivosti moči.

POVRŠINSKI SPREJ
"LESS IS MORE"

"UPSS"

“UPSS” površinski sprej je zasnovan za profesionalno dezinfekcijo. Je majhen kompresor za razkuževanje celotne ordinacije in njenih elementov. Celoten sprej je sestavljen in certificiran z izključno italjanskimi komponentami.

radiologija z simple&Smart

RVG SENZOR - KAMERA - RX - FOSFNI SCANER

INTRAORALNA KAMERA

Pridobite najboljše slike z našo FULL HD kamero. Enostavno zajamete video in ga shranite. Kamera je enostavna za uporabo brez dodatnega inštaliranja gonilnikov na elektronski napravi. 

RVG SISTEM

Ekskluzivni intraoralni senzor s tehnologijo CMOS je naprava, katera vam bo olajšala in poenostavila vaše delo. Programska oprema DEEP VIEW omogoča delo do 10 uporabnikov na enkrat.

RADIOGRAFIJA

Estetsko dovršena in ultra-fleksibilna rentgenska enota. Da bi zagotovili največjo varnost svojim pacientom, naprava ponuja izboljšano kakovost žarkov in odmerkov sevanja. Vsebuje tudi alarm v primeru napačnega delovanja.

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče vprašanje s klikom na gumb "KONTAKT"