O podjetju

Strokovno. Hitro. Zanesljivo. Dentago d. o. o.

Širši pogled na zdravljenje vaših pacientov

DentaGo d. o. o. je perspektivno podjetje, ustanovljeno leta 2014. V začetku smo bili specializirani za dobavo zobozdravstvenega materiala in pripomočkov, kasneje smo ponudbo razširili tudi na druge panoge medicine. Danes sodelujemo z več 100 različnimi partnerji, tako zasebnimi klinikami kot javnimi ustanovami. Vsak izmed naših izdelkov je do podrobnosti tehnološko dovršen, dosega najvišje standarde in je certificiran.

Kader v podjetju je skrbno izbran ter strokovno usposobljen, saj le tako lahko kakovostno opravljamo svoje delo. S svojim znanjem in izkušnjami svojim strankam svetujemo in pomagamo, da skupaj z našo pomočjo dosežejo najboljše rezultate pri zdravljenju pacientov.

NAGOVOR DIREKTORJA

Hvaležni smo, da vas zanima dejavnost našega podjetja in verjamemo, da boste ob sodelovanju z nami našli ustrezne rešitve za vaše potrebe.

V podjetju DENTAGO posebno skrb namenjamo inovativnim in sodobnim pristopom zdravljenja. Vsi naši izdelki sovpadajo z filozofijo naravnega in biološko kompatibilnega zdravljenja.

Glavno vodilo pri doseganju zastavljenih ciljev je iskrena želja po zdravljenju.

»The secret of health for both mind and body is not to mourn for the past, worry about the future, or anticipate troubles, but to live in the present moment wisely and earnestly.«
– Buddha

Boris Radoš, direktor

NAŠI CILJI

Zagotavljanje zadovoljstva kupcev, poslovnih partnerjev in zaposlenih. Zavedamo se, da to lahko dosežemo le z izjemno korektnim odnosom in nenehnim izobraževanjem.

Naše poslanstvo

Poslanstvo podjetja Dentago je ponujati celovito rešitev pri spoznavanju in nakupu izdelkov, ter hkrati ozaveščati stroko o pomembnosti inovativnega pristopa k zdravljenju.

Naša vizija

Vizija podjetja je postati regionalno pomembno in zaupanja vredno podjetje pri distribuciji materialov/aparatov in storitev, ki jih ponuja.

  • Prva izbira profesionalnih uporabnikov.
  • Prva izbira profesionalnih uporabnikov.
Kontakt
Nenehno premikamo meje

Za izzive naših strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi skušamo znižati stroške in izboljšati storitve zdravljenja. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv dobavitelj z inovativnimi pristopi k zdravljenju.

Smo ekipa mladih strokovnjakov

Zavedamo se, da le izobraženi strokovnjaki lahko zagotavljajo vrhunske rešitve. Pri podjetju Dentago zato posebno skrb namenjamo nenehnemu izobraževanju in sledenju napredka v razvoju inovativnih pristopov zdravljenja.