ORTODONTIJA

Vrhunske rešitve za vrhunske rezultate.

Ortodontski materiali vodilnih svetovnih ponudnikov 

Cilj podjetja je svojim kupcem zagotavljali samo najboljše in svetovno priznane izdelke. Zavedamo se, da je ustna higiena bistvenega pomena za naše zdravje in našo identiteto. Zato boste pri nas našli samo izdelke vrhunske kakovosti, ki so plod večletnih raziskav in testiranj. Spoznajte jih.

Forestadent je specializirano podjetje v proizvajanju ortodontskih materialov in je v tem segmentu med vodilnimi na svetu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1907 kot proizvajalec nakita in je nadaljevalo s proizvodnjo ročnih ur vse do leta 1970. Danes Forestadent še vedno uporablja svoje znanje in izkušnje na področju proizvodnje visoko preciznih delov v kombinaciji z napredno površinsko obdelavo.

Podjetje je v družinski lasti že štiri generacije. Forestadent proizvaja in trži svoje izdelke v svojem glavnem objektu v Pforzheimu že več kot 100 let. Izdelki so na voljo v več kot 80 državah po celem svetu.

Poglejte si predstavitveni video podjetja FORESTADENT in spoznajte zgodbo o izjemni nemški preciznosti.

Nosilci

Obročki in bukalne tube

Loki in žice

Vijaki

 

Že samo ime podjetja Myoresearch je sestavljeno iz besed Myofuncitonal (miofunkcionalnost) in Research (raziskava). Avstralsko podjetje se torej ukvarja z rešitvami na področju miofunkcionalne ortodontije. Delovanje nekaterih produktov je dokazano s pomočjo raziskav, ki predstavljajo temelj filozofije podjetja.

Svetovno povpraševanje po ortodontski preventivi in zgodnejšem zdravljenju nepravilnosti v čeljustnih sklepih še naprej narašča. Terapevtski aparati MyoResearch, t.i. »trainerji«, ponujajo uspešno alternativo tradicionalnim ortodontskim metodam. Uporaba MRC naprav omogoča specialistom in pacientom stabilno, trajno ter finančno ugodnejšo rešitev.

Myobrace

The trainer system

Myosa

 

Inštrumenti Ixion proizvajalca DB-Orthodontics iz Velike Britanije hitro postajajo najbolj priljubljena izbira ortodontov na mednarodni ravni. Izdelani so iz nemškega kirurškega jekla in prevlečeni s satenom, ki zmanjšuje bleščanje, ki ga povzroča svetloba. Vsi rezalni robovi so izdelani iz volframovega karbida (W.C.) ali reminata, ki zagotavljata vrhunsko moč in ostrino.

Edinstvena aerodinamična zasnova zagotavlja popolno uravnotežen inštrument. Robovi na inštrumentih so okrogli in gladki, zato so tudi pacientom prijazni.

Klešče, bending

Klešče, wires

Lingvalni inštrumenti

Laboratorijski inštrumenti

 

Začetki podjetja segajo v leto 1971, ko je David Burdess začel s svojim prvim ortodontskim dobavnim podjetjem. Kmalu je postal eden največjih ter najuspešnejših ortodontskih dobaviteljev v Veliki Britaniji. DB -Orthodontics je bil dokončno ustanovljen leta 1998 in danes šteje 42 visoko usposobljenih članov ekipe.

Podjetje izpolnjuje vse tržne in regulativne standarde ter certifikate, nenehno pa širi paleto izdelkov in se ponaša z najnovejšimi tehnologijami na ortodontskem področju. Izdelki podjetja so prisotni v več kot 50 državah vsega sveta in se hitro širijo tudi na nove trge.

Leta 2013 je podjetje prejelo najprestižnejšo poslovno nagrado za mednarodno trgovino, ki ga podeljuje kraljica Elizabeta.

Intraoralna ogledala

Retraktorji

Odtisni materiali

Sterilizacija

 

Strokovno svetovanje

Želite preveriti ali lahko naši izdelki pomagajo do lepega nasmeha tudi vam ali vašim pacientom?

Naročite se na brezplačni obisk, kjer vas bo naš svetovalec seznanil z najnovejšimi trendi in njihovimi prednostmi.

Strokovnjaki priporočajo

Vsi izdelki ki jih zastopamo v podjetju DENTAGO so zaradi izjemne kakovosti in napredne tehnologije, vedno pogostejše prvo priporočilo priznanih strokovnjakov (ortodonti, zdravniki, zobozdravniki…). Visoko kakovost izdelkov potrjuje tudi veliko število mednarodno priznanih certifikatov.