Barcelona Capenergy Medical

Barcelona, 17.-20. maj 2018

V četrtek 17. maja smo se v družbi dr. med. Melite Marolt iz Inštituta za rehabilitacijo na UKC Ljubljana odpravil na dvodnevno izobraževanje v Barcelono. Po prihodu smo bili deležni osnovnih načel terapije z kapacitivnim in resistivnim električnim prenosom. Podjetje Capenergy je pionir v proizvodnji naprav za TECAR terapijo in se od konkurenčnih produktov razlikuje predvsem po svoji široki paleti produktov, ki so certificirani v skladu z direktivo 93/42/EEC, ISO 13485, ISO 9001 in v številnih patentih. Na lastne oči smo se prepričali, da na trgu ni primerljivih naprav.

TECAR aparati sicer niso novost na področju rehabilitacijske medicine, vendar se podjetje Capenergy ponaša s širokim izborom aparatov, ki so primerni za različne indikacije ter različne vrste uporabnikov. Prav tako je bilo veliko govora o indikacijah in kontraindikacijah pri uporabi TECAR tehnike.

Po uspešno opravljenem testu, udeležbi na dvodnevnem predavanju, ogledu proizvodnje in poslovnih prostorov, smo vsi udeleženci tečaja prejeli diplomo o uspešno opravljenem usposabljanju.